Montag, 9. Dezember 2019

Led tl armatuur

Diese Armaturen sind leicht aneinander zu kuppeln und schnell zu montieren. Achtung: die Armatur wird exklusiv LED TL Röhre geliefert. Die 150CM LED TL Röhren sind auch bei uns zu bestellen. Beleuchtung Zum Hauptinhalt wechseln.


Prime entdecken DE Hallo. Bij Led wereld bieden we een groot assortiment hoge kwaliteit montagebalken, waterdichte armaturen en de populaire twee in één tarmaturen en tarmaturen.

Meer informatie over onze Led TL armaturen? Lees verder onder het productenoverzicht of neem contact op voor een advies op maat. Onderdelen tot van totaal 26. Positie Naam Prijs Nieuwste Kleurtemperatuur Merk Lumen Hoogte Breedte Diameter Volt Wattage Artikelnummer Type lamp Breedte lichtbundel.


Een TL armatuur of een LED TL is dus ook beter voor het milieu. Het vervangen van je oude LED TL verlichting is heel makkelijk.


Je hoeft enkel je oude armatuur te verwijderen en een nieuwe TL armatuur te plaatsen. De LED TL verlichting is de laatste tijd sterk aan het groeien.


Je ziet steeds vaker dat de traditionele TL verlichting vervangen wordt door LED TL.

Je ziet LED TL verlichting steeds vaker in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, grote werkvloeren en op. Onze LED TL buizen hebben een diameter van mm. Dit is een standaard diameter die in alle (TLED ) TL buis armaturen. Indien uw TL buis armatuur gebruik maakt van een ballast en starter, dan dient u deze eerst te verwijderen alvorens u een LED TL buis installeert.


Bijvoorbeeld: magazijnen, opslagruimtes, parkeergarages, zolder en kelders. Hohe Qualität Führte Tl Armatuur Hersteller Führte Tl Armatuur Lieferanten und Führte Tl Armatuur Produkte zum besten Preis auf Alibaba. Voor elke toepassing is er een andere kleur gewenst.


Van de drie kleur geven neutraal-wit en koud-wit het meeste licht. Wordt geleverd inclusief LED TL. Een led tl armatuur is een goede vervanging van uw huidige tl verlichting.


Het grote voordeel van led is natuurlijk de energiebesparing. Deze kan oplopen tot wel 70%.


Ledverlichting is namelijk veel efficiënter dan traditionele tl verlichting, er wordt meer energie opgezet in licht (in plaats van naar warmte). Bij de traditionele TL Armaturen worden deze aan beide kanten gevoed met netstroom. LED TL Armaturen hebben uiteindes, ook wel de ‘voetjes’ genoemd. Het andere voetje functioneert dan als ‘’dummy’’ om de TL buis op zijn plek te houden.


Geschikt voor soort lamp Kies een lamp (LE halogeen, spaarlamp, TL) met dezelfde fitting als die van het armatuur (bv. plafonnière of opbouwspot). Een Ezijn voorbeelden van fittingen.

Buy the best and latest led tl armatuur on banggood. LED armaturen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.


Omschrijving De 123led TL - armatuur inclusief LED TL -buis van 18W is ideaal voor gebruik in kelders, opslagruimtes, of markthallen. De witte, rechthoekige behuizing van de TL - armatuur is gemaakt van staal (IK08) waardoor de lamp gemakkelijk tegen een stootje kan.


De buis is voorzien van een PET anti-splinterfolie. Hierdoor is er geen sprake van rondvliegend glas mocht de lamp breken. LED Tarmaturen geïntegreerd zijn armaturen met een geïntegreerde lichtbron. De LED lamp is dus geïntegreerd in het armatuur waardoor er GEEN tl buis bij het armatuur gekocht hoeft te worden.


Een LED Tarmatuur geïntegreerd is een uitstekende vervanger voor traditionele Tverlichting. Door zijn hoge lichtopbrengst in combinatie met een laag stroomverbruik bespaart u al snel 50% op uw energiekosten. LED TL armaturen Tzijn in verschillende IP-waardes verkrijgbaar. Daarnaast is de levensduur van een LED Tarmatuur vele malen hoger.


Led panelen zijn Led lampen die speciaal gemaakt zijn om 60×TL armaturen (buizen van cm) en 30×1TL armaturen (buizen van 1cm) te vervangen. Dit betekent dus dat het ombouwen van armaturen niet meer nodig is.


Vooral bij grotere ruimtes zoals kantoren is dit een groot voordeel.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.